Info
Econocap Tukipalvelun Rekisteriseloste
Posted by Jussi Oikarainen on 16.05.2018 09:46

Econocap Software Oy:n Tukipalvelun Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Econocap Software Oy (Y-tunnus: 1782703-9)
Business Plaza Park, Loiste, Äyritie 20, 01510 Vantaa
09-292030

Yhteyshenkilö

Jussi Oikarainen 
rekisteriasiat@econocap.com
0445491409

Rekisterin nimi

Econocap Software Oy:n tukipalvelun asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakassuhteen hoitoon liittyvä yhteydenpito. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisesti kohdennetun sisällön tuottamiseen myynnissä, teknisessä tuessa ja markkinoinnissa. Tietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa rajoissa.

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri saattaa sisältää seuraavia tietoja: henkilön etu- ja sukunimi, asema, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asiakkaan edustaman yrityksen nimi ja tukitiketteihin liittyvä kirjeenvaihto

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaiden omat ilmoitukset. Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakkaan suostumuksella asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana rekisterinpitäjälle tekemistä yhteydenotoista. 

Tietojen luovutus EU:n sisällä tai sen ulkopuolelle

Tietoja voidaan luovuttaa Econocap Software Oy:n päämiehille jos se on asiakkaan palvelupyyntöjen täyttämisen tarpeen välttämätöntä.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin tietosisältö säilytetään Kayakon palvelimila. Asiakastietojen käyttöön ja muuttamiseen ovat oikeutettuja vain Econocap Software Oy:n työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Jokaisella käyttäjällä on oma käyttäjätunnuksensa ja salasanansa järjestelmään.